Voor 13:00 besteld, zelfde dag verzonden   Vanaf € 45,- gratis verzonden
Logo Green-World.nl
> Retourneren

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van ontvangst. 
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je via ons een verklaring in (bv. schriftelijk per post, of e-mail) om ons op de hoogte te stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

Na aanmelding retour 
Vanaf het moment van aanmelding heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. In sommige gevallen is retourneren niet nodig en sturen wij een nieuw exemplaar op, dit wordt altijd duidelijk gecommuniceerd in de bevestiging van de retouraanvraag. 

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.  

Hoe?
Je kunt een retouraanvraag per e-mail aan ons melden.

Wij zullen evalueren of het binnen de gestelde 14 dagen is en of het voldoet aan de voorwaarden die wij (en de wet) stellen aan retourneren. Vanwege hygiëne kunnen zepen, menstruatiecups, wasbare maandverbanden, inlegkruisjes en tampons niet worden geretourneerd. Naar aanleiding van de reoturaanvraag geven wij wel of geen akkoord per product en kiezen wij of we het afhandelen via jouw gekozen methode of op een andere manier. Hier word je uiteraard netjes over ingelicht. 

Hierna krijg je een e-mail met ons adres en toelichting over hoe je de bestelling kunt retourneren, hierna kun je de bestelling naar ons retour sturen. Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen krijg je hier een e-mail van.

Terugbetaling
De terugbetaling of het ruilen van artikelen gebeurt vaak al zodra we het artikel terug hebben ontvangen, maar altijd uiterlijk binnen 14 dagen na het ontvangen van je retouraanvraag. 

Bij het retour sturen van een complete bestelling en de keuze voor terugbetaling worden alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) terugbetaald. Bij een gedeeltelijke retournering van een bestelling krijg je alleen de kosten van het product terug. 

De kosten voor het retour sturen van producten zijn voor rekening van de klant. Wij kunnen een retourlabel sturen tegen een bedrag van €5,95, deze kan via ons contactformulier worden opgevraagd. 

Retourvoorwaarden
Retourneren kan alleen als de artikelen volledig en onbeschadigd zijn. Net als wij, dien je het artikel of het pakket goed te beschermen zodat er geen schade zal zijn aan de artikelen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, wij raden daarom aan om een product altijd verzekerd retour te sturen. Alleen dan kun je bij beschadiging onderweg een claim doen bij de verzendmaatschappij.