Voor 13:00 besteld, zelfde dag verzonden   Vanaf € 45,- gratis verzonden
Logo Green-World.nl
> Onze verpakkingen

Onze verpakkingen

 
Wij staan voor duurzaamheid, zero- waste en plasticvrij. Wij doen dan ook onze uiterste best om onze verpakkingswijze ook op die manier in te vullen.
 
Pakketten per post
Wij gebruiken géén plastic bij het versturen van onze pakketten. Geen plastic als opvulmateriaal, en geen plastic tape.
In het kader van zero-waste hergebruiken wij kartonnen dozen zoveel mogelijk. Het kan dus zijn dat je van ons een doos ontvangt mét plastic tape. Het gaat hierbij dan om een hergebruikte doos. Laten we dozen zoveel mogelijk hergebruiken, ze zijn namelijk al geproduceerd en vaak kunnen ze echt nog wel wat rondes mee. Wat ons milieu weer ten goede komt.  
 
Productverpakkingen
Alle eigen producten van GreenWorld zijn uiteraard plasticvrij en hebben een plasticvrije verpakking. Onze producten worden dan ook gekenmerkt met ons 100% plasticvrij keurmerk. Dat maakt plasticvrij shoppen wel heel eenvoudig!
 
Als het aan ons ligt zijn ook alle andere merken die we aanbieden plasticvrij. Maar hierin zijn we voor een groot deel afhankelijk van onze leveranciers. Wij moedigen onze leveranciers dan ook aan om hun producten zo plasticvrij mogelijk te verpakken en te versturen. Helaas lukt dat (nog) niet altijd, maar onze leveranciers zijn stuk voor stuk bezig om hun verpakkingen plasticvrij te maken. Dus ook hier worden mooie stappen gezet!