Voor 13:00 besteld, zelfde dag verzonden   Vanaf € 45,- gratis verzonden
Logo Green-World.nl
> Uiterlijke verzorging > Lichaam > Etherische olie zoete sinaasappel

Etherische olie Zoete Sinaasappel

€ 10,75 € 8,60

Merk: Bio Scents

Uitverkocht
Bioscents

Etherische olie zoete sinaasappel

Inhoud: 8ml
 
Geur: Fruitig – Zoet - Fris
 
De biologische zoete sinaasappelolie van Bio Scents is afkomstig van de in Mexico geteelde zoete sinaasappel. De zoete sinaasappel komt uit de laatste oogst en wordt gebotteld in Europa.
Deze eersteklas biologische zoete sinaasappelolie is fris, zoet, fruitig en heeft een citrusaroma.
 
Er zijn géén kunstmatige geur- en kleurstoffen aan deze olie toegevoegd. Bioscents gebruikt alleen puur natuurlijke en biologische zoete sinaasappelen om de olie te verkrijgen. Deze wordt geextraheerd uit de schil van de zoete sinaasappelen.
 
De geur van zoete sinaasappel werkt opbeurend en opwekkend. Verminderd zorgen en angst en helpt om de buik te kalmeren wanneer de verdampte olie wordt ingeademd. 
 
Gebruik:
  • Verbrand 4-5 druppels olie met een laag water in een oliebrander en plaats de oliebrander op de dichtstbijzijnde tafel zodat je de oliën kunt inademen om te helpen ontspannen.
  • Voeg 4 druppels toe aan 10 ml draagolie (zoals olijfolie, amandelolie of jojobaolie) en masseer de olie in de huid. Ideaal om je ochtend goed te beginnen!
Wordt ook gebruikt als reinigingsmiddel:
  • Vanwege de antibacteriële werking van zoete sinaasappelolie verwijdert het vlekken en kan het prima worden gebruikt als natuurlijk en biologisch alternatief voor chemische reinigingsmiddelen.
Etherische oliën:
Etherische oliën worden gewonnen uit medicinale planten en hebben een stimulerende en helende werking op spieren en organen. Bio Scents heeft een uitgebreide serie etherische olien, elk met zijn unieke kracht en toepassingen.
 
Past goed bij:
Bergamot, lavendel, citroen, rozemarijn, pepermunt en Ylang Ylang.
 
Om zo min mogelijk plastic afval te creëren zijn alle etherische oliën van Bio Scents verpakt in glazen potjes met houten doppen. Enkel het kleine stoppertje/druppelaartje is vervaardigd uit plastic. Zodra Bio Scents hiervoor een goede oplossing heeft zullen zij ook dit onderdeel verduurzamen.

Waarschuwing:
Niet onverdund op de huid gebruiken! Niet gebruiken op beschadigde of geirriteerde huid. Als u zwanger bent of een medische aandoening heeft, moet u vóór gebruik advies inwinnen. Bij huidirritatie onmiddellijk stoppen met gebruik en medisch advies inwinnen. Alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Contact met de ogen vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Brandbaar. Bewaar op een koele en donkere plaats.