Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden   Vanaf € 45,- gratis verzonden
Logo Green-World.nl
> Uiterlijke verzorging > Tandverzorging > Denttabs zonder fluoride

Denttabs (zonder fluoride)

€ 6,95 Toevoegen aan winkelmandje

Merk: Denttabs
Hét plasticvrije alternatief voor tandpasta!
De tandenpoetstabletten van Denttabs zorgen voor glanzende, schone en witte tanden. Ze bestaan hoofdzakelijk uit plantaardige cellulose waardoor de tanden niet alleen gepoetst, maar ook gepolijst worden. Door het gladdere tandoppervlak kan zich geen tandplak vormen, waardoor gaatjes geen kans krijgen. Ook verkleuringen van o.a. thee, koffie, rode wijn of nicotine verminderen, doordat de kleurende pigmenten zich niet aan het gladde tandoppervlak kunnen hechten. Het dagelijks gebruik van Dentabs resulteert in een zeer hoge re-mineralisatie van de tanden, het repareert gevoelige tandhalzen en voorkomt beginnende gaatjes. De tandenpoetstabletten hebben een frisse muntsmaak.
De tabletten zijn per 125 stuks verpakt in een plasticvrij zakje van papier met een beschermende folie op basis van maïszetmeel. 
.
Gebruik:
Spoel vooraf je mond met water. Kauw één tabletje fijn. Maak je tandenborstel nat en poets je tanden. Spoel na het poetsen je mond.


Ingrediënten:
Microcrystalline Cellulose, Sodium Bicarbonate, Silica, Sodium Lauroyl Glutamate, Magnesium Stearate, Aroma, Menthol, Xanthan-Gum, Stevioside, Citric Acid, Sodium Fluoride, Eugenol


Ook verkrijgbaar met fluoride.