Vanwege vakantie worden bestellingen die u vandaag plaatst 16 augustus uitgeleverd.
Logo Green-World.nl
Voor 13:00 besteld, zelfde dag verzonden  
> Flow cosmetics

Flow cosmetics

Duurzaamheid, waste management, en milieuvriendelijkheid, daar hechten wij als Green-World.nl veel waarde aan!
Deze kenmerken spelen dan ook de hoofdrol in onze zoektocht naar nieuwe producten. Maar op het gebied van hoogwaardige gezichtsverzorging is het aanbod zéér beperkt.
Wat waren we dan ook aangenaam verrast toen we in contact kwamen met de producten van Flow Cosmetics! Een merk dat we -als kritisch Green-World.nl zijnde- met onze bewuste klanten willen delen!
 

Wat heeft Flow Cosmetics dan precies te bieden?

 • De producten zijn puur en effectief:
  De meest pure en hoogwaardige ingrediënten staan garant voor hun kwalitatieve producten. Wilde bessen en kruiden uit Finland zorgen voor een flinke dosis vitamines, antioxidanten en natuurlijke bewaarstoffen in de producten van Flow Cosmetics. Deze ontstaan door het Finse klimaat. Tijdens de intensieve korte zomers slaan planten namelijk een hoog gehalte beschermende voedingsstoffen op, die ze nodig hebben om de lange koude Finse winters te doorstaan. Ieder product bevat een mooie combinatie van biologisch gekweekte en gecertificeerde ingrediënten. Hoge kwaliteit etherische oliën en kristallen zorgen daarnaast voor een positief effect op je lichaam én geest.
 • De producten zijn duurzaam:
  - Zo worden hun recyclebare verpakkingen gemaakt van karton, aluminium, en glas. En wordt het gebruik van plastic tot een minimum beperkt. Het weinige plastic dat (nog) wel wordt gebruikt is 100% BPA-vrij en geschikt voor recycling.
  - Voor hun distributie kiezen ze altijd voor transport over de weg en werken ze met een efficiënte groene voorraad. Zodat producten altijd “vers” aankomen bij de klant.
 • De producten zijn eerlijk:
  - Dierproefvrij. Zowel de producten als de ingrediënten zijn niet op dieren getest, nooit!
  - Flow Cosmetics is open over de ingrediënten van hun producten, maar ook over hun productieproces.
  - De producten van Flow bevatten géén synthetische geuren of kleurstoffen, géén parabenen of andere synthetische conserveringsmiddelen, géén minerale oliën of petrochemicaliën, géén geëthoxyleerde ingrediënten zoals PEG en géén SLS, SLES of andere oppervlakte-actieve stoffen.  Geen nare, ongezonde stofjes dus waar je ongemerkt mee smeert!

Reden genoeg dus voor Green-World.nl, om de samenwerking met Flow Cosmetics aan te gaan!
 
Ben jij benieuwd wat de pure, effectieve en duurzame producten van Flow voor jouw gezicht kunnen betekenen? Bekijk het uitgebreide assortiment gezichtsverzorgingsproducten van Flow Cosmetics!
 
 
 

Maak kans op een gratis Flow kadopakket

Voor onze lieve milieubewuste klanten hebben we ter kennismaking een leuke Oktober Flow verassing!

Bestel in de maand Oktober een product van Flow Cosmetics en maak kans op een gratis Flow kadopakket met daarin 3 gezichtsverzorgingsproducten van Flow naar keuze uit ons gehele assortiment! Welk gezicht wordt daar nu niet blij van?